CONTACTEER ONS

@YOURS by Nina & Steve
#atyours

T: 0474 72 06 88
M: info@atyours.be

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

DC 01.jpg

Workshops op locatie

#atyours

Maak jouw feest of evenement onvergetelijk door een workshop van @YOURS.

Zie hieronder voorbeelden van evenementen waarvoor je bij ons terecht kan.
Uiteraard kan je ons ook contacteren met eigen ideeën. Wij proberen steeds aan je verwachtingen te voldoen.

Kinderfeestjes

Je dochter of zoon kan samen met haar/zijn vriend(inn)en tijdens de workshop een trendy en leuk dansje aanleren op het nummer van hun keuze. Dansen is zeker niet enkel voor meisjes, wij zorgen ervoor dat de bewegingen aangepast zijn voor zowel jongens als meisjes.

 

Verjaardagen / vrijgezellenfeest  

Een verjaardags- of vrijgezellenfeest met net dat iets meer? @YOURS zorgt ervoor. Tijdens de workshop geven wij een initiatie dans in de stijl die jij zelf kiest. Of je kiest zelf een nummer waar je graag op zou dansen en wij maken en leren jullie de choreografie aan. 

Bedrijfsfeesten / Personeelsfeesten / Teambuilding

Een dansworkshop als activiteit zorgt voor een supertoffe extra!
Dansworkshops kunnen uw bedrijfsfeest gemoedelijker maken en de sfeer aanzienlijk verhogen. Tijdens een teambuilding of personeelsfeest wordt de groepsenergie en samenhorigheid versterkt, wat op het werk zorgt voor een (nog) aangenamere vibe.


[HUWELIJK]

Vrijgezellenfeesten | Verrassingsact

Organiseer jij het vrijgezellenfeest van jouw vriend of vriendin en wil je hem/haar verrassen met een toffe dansles?

Mag het wat specialer? Kies ervoor om met een bende vrienden een volledige choreografie te leren op een door jezelf gekozen nummer. Wij maken er een super leuke act op die je als verrassing kan brengen voor de bruid of bruidegom tijdens het dansfeest!

FEEST VERZEKERD!


Dansstijl

Bij @YOURS kan je zelf kiezen welke stijl je graag zou leren. Tijdens workshops richten we wij ons op de individuele dansen of groepschoreo's. Indien je toch graag een workshop koppeldansen wilt, kan je zeker bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Keuzemogelijkheden individuele dansen:

  • Line dance

  • Fun dance

  • Clip dance

  • Salsa solo

  • Disco


@Yours verzorgde een dansinitiatie op het personeelsfeest van onze faculteit. Steve en Nina kregen zowat alle collega’s aan het dansen en op een kwartiertje lukte het ons om op de tonen van Billie Jean met z’n allen een choreografie uit te voeren. De sfeer zat er in en het feest barstte meteen los.
Dankzij Nina en Steve werd de verrassingsavond voor de huwelijksverjaardag van onze (schoon)ouders een succes. Eerst hebben we de heupen gewiegd op zwoele ’salsa’klanken om dan ‘swing’end de avond te eindigen. Per dansstijl oefenden we telkens een paar passen in, de mannen met Steve en de vrouwen onder leiding van Nina om dan vervolgens als koppel te leren dansen. Bedankt voor jullie enthousiasme, de passie voor dans spat eraf!

Tarieven

Tarieven voor workshops zijn afhankelijk van verschillende factoren.
Voor meer informatie neem je best contact op via e-mail of via het contactformulier.