Geef je thuis een feestje, fuif, receptie, een gezellig samenzijn of doe je dit op verplaatsing...

Welk feestje er ook op je programma staat, vaak heb je daar wel wat feestmateriaal voor nodig.

Of organiseer je binnenkort een bedrijfsevent? Misschien plan je een zakelijke bijeenkomst op locatie? Wat je ook van plan bent, ook bij het organiseren van een geslaagd event komt vaak heel wat kijken. Vanuit ons brede assortiment aan feestmateriaal bieden wij alles wat je nodig hebt voor een succesvol bedrijfsevent.

 

Een tent in dit Belgisch weertje is een echte aanrader en zorgt bovendien voor een instant feestgevoel. Maar natuurlijk heb je vaak ook extra tafels, stoelen, linnen, glazen, borden, frigo, decoratie... nodig.

Wij bieden jullie een variatie  van feestmateriaal aan, dus ga zeker op zoek naar wat een hulp voor jou zou kunnen zijn! Je feest is belangrijk voor jou en daarom net zo belangrijk voor ons. Bij @YOURS leveren we dan ook het totaalplaatje. Eén en hetzelfde adres voor tenten, tafels, stoelen, linnen, glazen, borden, decoratie,...!

Wij staan garant voor betaalbare en kwalitatieve verhuurmaterialen, met een uitstekende service. Ben je op zoek naar iets, maar staat het (nog) niet in de lijst? Vraag het ons gerust…

 

Wil je echt gaan voor een ‘all-in-one formule … bekijk dan zeker onze pakketaanbiedingen weergegeven op de prijslijst!

Al onze materialen kunnen afgehaald of geleverd worden aan huis.